COLÒNIES 2012-13

sábado, 16 de marzo de 2013





Les colònies han estat genial. Hem après moltes cosetes com a grumets. El primer dia havíem de fer el bateig de mar però com que va fer molt de vent ho vam deixar per al dia següent.

Les fotos que he pogut recollir són en general i les tindreu per al final de curs. Potser veureu que els nanos surten en unes i en altres no. Però és que les mestres teniem les nostres obligacions mentre els nanos feien les activitats. És a dir, que moltes de les activitats les feien mentre nosaltres dinàvem o sopàvem, o estàvem netejant el menjador, i les fotos de vela tinc la meitat ja que en aquella franja les mestres estàvem fent les motxilles dels vostres fills. És complicat, m'agradaria poder estar a tot arreu però estic segura que ho comprendreu.

Només heu de pensar que els nanos s'ho han passat genial, han menjat molt i la motivació ha estat constant. Els monitors de l'alberg eren genials i jo estic molt contenta.

A més, que sapigueu, que una vegada més ens han felicitat per tenir uns nens tan ben educats.

Us deixo unes fotos del moment més màgic de les colònies i que a mi especialment m'encanta: és el moment d'anar a dormir... Un cop que ja tinc a tots amb el pijama posat i hem anat a lavabo, passo habitació per habitació i, un per un, els faig el "besito" de bona nit. És un moment especial, els tapo, els poso bé el nino de dormir i au... que descansis!

Espero que us agradi...


20130314 COLÒNIES COMA-RUGA - foto montaje

També tinc les fotos del taller de modelatge que van fer: una estrella de mar.

10 comentarios:

  1. ¡Qué bien se lo pasaron! Me encanta ver las fotos. Claro que tenéis unos chicos supereducados, pues con unas profes así no podía ser menos. Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Mireia! per les teves paraules i el teu suport.
    T'envio un immens petó
    Anna

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anna: aqui em tens cuca, molts ànims .
      Un besito ben gran.

      Eliminar
  3. Les colònies són sempre màgiques!
    Com es referma la relació entre infants i amb els/les mestres, oi?
    A més, permet descobrir nous entorns, noves persones, aprendre coses noves...
    Envejo aquests instants que heu passat a Comarruga.
    Petonets
    Carme

    ResponderEliminar
  4. MIreia, ha debido ser una experiencia fantástica, las fotos hablan por sí solas.
    Nos han otorgado el premio "Best blog" y para lospequesdemicole sería un honor poder compartirlo contigo, así que cuando puedas pásate por mi blog a recogerlo. Un besete

    ResponderEliminar
  5. ¡¡Que envidiaaaa!! Y cuantas pisaditas en la playa...¡¡me gusta!! Muy bonito.
    Aquí no suele haber este tipo de actividades. Lo más parecido a las colonias es el CRIE, pero es para alumnos más mayores de 5° y 6°.
    Besitos

    ResponderEliminar
  6. Carme: amb les colònies sempre descobreixes una part dels nanos que no coneixem. Situacions novs i relació amb companys que potser a l'escola no s'hi fan tant.
    Un petonet.

    ResponderEliminar
  7. Cati: felicidades por tu premio y ahora paso a buscar el detalle, agradeci´ndote que te acordaras de Món Infantil, para compartirlo.
    Un besito.

    ResponderEliminar
  8. Noelia: las mejors fotos son las dl bautizo de mar, las profes nos subimos en una zodiac, y los pekes en un velero. La experiencia ha sido muy bonita. Pero esas fotos quedan reservadas a ser entregads a final de curso.
    Un besito.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...