GRÀCIES MIREN!!

jueves, 12 de abril de 2012

Bé una vegada més dóno les gràcies a la meva amiga de la clase de Miren, que em va sorprendre fa poc amb un detall que va arribar a casa meva. Ens ha enviat un material que el podré fer servir a classe amb els meus pekes, i avui hem estrenat el del tema dels Planetes.

Des de Barcelona t'enviem un petonet tots els nens i les nenes de la classe de la Mireia, i et donem les gràcies.
I per a que vegis què bé que ens anirà aquest material et deixem una foto de la notícia d'avui!


5 comentarios:

  1. ¡¡¡GENIAL!!! si os sirve para poder disfrutar de las actividades en la PDI en el aula, el objetivo está cumplido, dales un besito de mi parte a cada uno de ellos, y por supuesto... DE NADA. Un beso Mireia

    ResponderEliminar
  2. Familia Espejo i García12 abril, 2012

    Nosaltres també volem donar-li les gràcies a la clase de Miren per aquet detall i agraïr totes les aportacions que nutreixen el coneixement dels nostres fills. MOLTES GRÀCIES A TOTS.

    ResponderEliminar
  3. Jo també aprofitaré per enviar-li un petonet. És una blocaire sensacional, les seves aportacions ens són molt útils! Gràcies també a tu per compartir les teves experiències.

    Petonets molt grans! :)

    ResponderEliminar
  4. Hola Miren, hoy hemos visto el vídeo del sistema Solar, estamos aprendiendo mucho. Y como no tenemos internet para poder ver todos los enlaces que tengo, pues por lo menos con el material que nos has enviado podemos apoyar visualmente los conocimientos que vamos adquiriendo.
    Por cierto, les ha hecho mucha gracia que el señor narrador "habla diferente", y me ha ido muy bien para poder explicarles que la lengua de tu tierra es el "valencià" muy parecido a nuestra lengua.
    Besos y muchas gracias!

    ResponderEliminar
  5. Hola Mireia: cuando trabajamos el espacio también lo utilicé con mis alumnos y les gustó mucho. Desde aquí también mi agradecimiento a la Familia Espejo i Garcia por su comentario. Un saludo de nuevo

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...