SANT JORDI 2013

martes, 23 de abril de 2013

A la meva escola sempre celebrem la diada de Sant Jordi amb molta alegria. És una festa que ens agrada molt i que tot el col·legi s'implica de ple. Els nens grans ens preparen cada any una representació de la llegenda, però sempre amb uns tocs especials d'humor i músiques conegudes.
La llegenda d'enguany ha estat amenitzada amb moltes cançons del musical de Mamma Mia i ha estat tot un èxit. I els personatges feien molta gràcia: la princesa esportista, el Rei una mica gandul, la Reina indecisa, 3 dracs, el Sant Jordi...molt místic...
També celebrem els Jocs Florals des dels més petits fins els  més grans. Al cicle d'Educació Infantil ho fem amb l'idioma dels nens: el dibuix.
Es tracta, que cada nen fa el dibuix de la llegenda i després, el jurat (format per nens de cicles superiors) escullen 2 guanyadors de cada classe. El Premi: un llibre.

Però quina ha estat la nostra sorpresa que quan han dit el nom de les guanyadores de la meva classe, hi havia una nena, la Júlia que no ha vingut avui a escola. I així ho hem solucionat...

LES GUANYADORES DE P5-A SÓN:

 • LAIA FERRER
 • JÚLIA FORCADA
Bé, un cop anomenades, decidim que els dos premis els recull la Laia...
 Aquí podeu veure lo contenta que està :


Després ens fem fotos de grup i una on sortia la Laia aguantant també una foto de la Júlia:

I, finalment, parlant entre tots els dic...què us sembla si li fem un vídeo a la Júlia entre tots?? i li expliquem que ha guanyat el Premi de dibuix... i tots, entusiasmats paren molta atenció. Mireu, mireu què monos que estàn...I la sorpresa a la tarda és que la Júlia ha vingut amb... EL BRAÇ ENGUIXAT!!
Hem fet una última foto, i esperem que et milloris...

6 comentarios:

 1. ¡Menuda celebración del Día del Libro! Todo genial. Un abrazo y ¡Feliz Día!

  ResponderEliminar
 2. Muchas felicidades para Laia, un besito

  ResponderEliminar
 3. Belen García24 abril, 2013

  FELIÇ SANT JORDI.
  Moltes felicitats a les guanyadores i un petó ben fort a la Júlia perque es millori.

  ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts for WordPress, Blogger...