LA MARATÓ DE TV3

lunes, 5 de diciembre de 2011


Podeu llegir el comentari número "28"... és el nostre!



Com ja sabeu la nostra escola participa activament amb la Marató de TV3. Aquest any els alumnes grans de l'escola han preparat unes coques per tal vendre-les a tots els nens i nenes de totes les classes. Aquests dinerets recollits aniran a parar a la Fundació La Marató de TV3, que enguany fa campanya de sensibilització per a la regeneració i transplantament d'òrgans i teixits.
La nostra classe ha participat molt activament i aquí us deixo un foto amb la nostra enganxina de la marató...
Esperem que amb els dinerons recollits puguin destinar-los per a un bon objectiu.





3 comentarios:

  1. ola mireia som l oriol i la seva germana,la marato de tv3 segur que estara molt contenta amb els diners li heu donat.ara l oriol parla:ola mireia ets molt guapa.ADEU MIREIA!!

    ResponderEliminar
  2. Familia Espejo i García07 diciembre, 2011

    Bon día, La Nerea tenia moltes ganes de participar pero la seva panxeta no l'ha deixat i está una miqueta trista. Diu que esteu tots molt guapos a la foto. Petonets. Fins dilluns, bona setmana.

    ResponderEliminar
  3. Bona nit Mireia!Soc en Pau,i volia dir-te que la cançó de la marató m´agrada molt i cada dia l´escolto i ja le aprés.Gràcies.
    Pares:aquest any s´ha superat la marató amb aquesta cançó, es"pell de gallina"que no desepereix fins que finalitza.Aviam si tots aportem una miqueta i ajudem a tots aquells, nens i no tant nens que necessiten un òrgan per tenir força i seguir endavant.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...