ENS ESCRIU GENT DE TOT ARREU!!!

viernes, 20 de mayo de 2011

Una de les coses que més m'ha sorprès del fet d'haver guanyat aquest magnífic premi ha estat la bona rebuda dels altres bloggers. És important destacar precisament el que volem els mestres que estem implicats directament amb l'ensenyament basat en l'educació 2.0.
És a dir, que estem interessats en la promoció i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació en l' educació (TIC).

Per això, he intentat contestar, en la mesura que he pogut, i com a cortesia, a totes les persones que m'han felicitat i recolzat per haver guanyat aquest Primer Premi Espiral Edublogs 2011. I així,  ha estat com he descobert que mestres d'altres escoles han fet referència al meu blog com ara aquests que us poso l'enllaç, explicant la notícia del concurs: Mi cole al díaViajeros del Tiempo.
I aprofitant la vinentesa que altres escoles ens han escrit, he volgut que els meus alumnes participessin activament retornant un comentari a uns altres nens d'una escola de Castelló La classe de Miren, d'aquesta manera els nanos poden veure i "viure" com ens podem comunicar realment a través de la xarxa; sense que s'adonin alguns ja estan començant a llegir amb la lletra d'imprempta i a més està la motivació per utilitzar l'escriptura com a eina de comunicació.
Obriu els enllaços i podreu veure això que us explico...
espero que us agradi!!

7 comentarios:

  1. Mireia que ets una passada ja ho sabiem els "afortunats" (que es com jo ens anomeno als papis dels teus nens) pero ara aixo s'ha fet public i es un altre premi per el teu esforç.
    I et dire una cosa has fet que dels nostres petits uns nens tecnologics totals.... La Noa em deixa al.lucinada quan fa servir l'internet per investigar... Mira no fa gaires dies vam anar a Montserrat pero com que hi havia tanta gent la verge la va veure de lluny i a la tarda la Noa va anar al google tota sola i va buscar-se imatges de la verge... una pasada i gracies a tu. Ara ens toca a nosaltres ensenyar-li els limits i donar-li criteris per un us responsable d'aquesta eina.
    Un altre cop mil gracies per tot aixo i per el dia a dia... ets un solete.

    Gracies i petonets

    Vane (La mami de la Noa)

    ResponderEliminar
  2. Estic amb la Vane també...
    Molts pares estarien encantats de poder veure el dia a dia dels nostres fills !!
    I per altre part la soltura que ha assolit la Marta també és increible : ella obre l,ordinador , entra a la web , la mira , va cambiant de joc ....una passada !!
    Gràciess Mireia !!!
    Maria

    ResponderEliminar
  3. Hola! Soy Vicen y, desde Viajeros del tiempo y nuevos viajeros,os damos la enhorabuena por el reconocimiento a vuestro gran trabajo del que ya somos fans .Un abrazo

    ResponderEliminar
  4. De res Vane i Maria... estic tan emocionada aquests dies que quasi no us puc ni contestar. De totes maneres, ja sabeu que el blog, és el punt de trobada per a tots nosaltres. I ara, pel que estic veient, hi ha moltíssima gent que s'ha fet fan de "Món Infantil". Lo maco del blog és que la gent faci les seves aportacions. És molt pedagògica la cohesió que s'ha creat entre els alumnes a través del blog.
    Sempre us portaré dins el meu cor...l'ànima de Món Infantil són els meus alumnes, i com no... les mamis i papis que ens segueixen.
    Molts petonets !!

    ResponderEliminar
  5. Hola Mireia;
    Ens fa molt contents saber que has guanyat el premi. De ben segur que t'ho mereixes i molt. De tota manera, a banda del premi, et felicitem per la funcionalitat del teu blog i per generar entusiasme i participació en un tema tan complicat d'entrar-hi com les TIC

    Gràcies
    Clara F. i família

    ResponderEliminar
  6. ¡Estamos encantados con la noticia!
    Es una gran alegría compartir profesión, esfuerzo, ilusión, dedicación...y por supuesto poder disfrutarlo todos vosotros.
    Esto anima a seguir adelante y valorar aún más nuestra labor profesional.
    ¡Un besote grandote y gracias por nombrarnos en la entrada!

    ResponderEliminar
  7. Hola chicos, soy Miren de "laclasedemiren" y de momento os contesto yo y os mando un saludo muy gordo a todos. Os cuento que somos una clase de 5 y 6 años de y que la semana que viene os escribirán un mensaje mis enanos. Espero que esto sea el inicio de una comunicación durante lo que queda de curso. Un saludo muy fuerte y de nuevo enhorabuena a vuestra seño y a vosotros.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...