DIA MUNDIAL DE MALALTIES RARES

jueves, 24 de febrero de 2011

La mare de la Noa ens vol fer arribar aquesta informació per a tothom, i quina millor manera que participant en la web de la classe.

Es tracta de donar suport a les persones que pateixen alguna malaltia minoritària, és a dir poc coneguda.


Si ho voleu veure millor, poseu-vos sobre la foto i cliqueu a la imatge.

Moltes gràcies Vane, des d'aquí intento aportar el meu granet de sorra, a la meva humil manera.

Espero que la jornada sigui tot un èxit!!!

5 comentarios:

  1. Mireia sóc la Jenni, he estat fent una ullada al blog i només volia felicitar-te per aquesta iniciativa tant genial i innovadora. M'ha encantat. Enhorabona guapa!!! ets una artista!!!

    ResponderEliminar
  2. gràcies Jenni pel teu comentari bonica!!
    M'agrada saber que t'agrada la web de la meva classe. És un espai on els nanos poden participar de ple , i també els pares, encara que a algun li fa "corte" escriure, jejeje!!
    Et convido a que els teus fills la facin servir, ja que hi ha jocs també. Besitos guapi!

    ResponderEliminar
  3. Hola Mireia!!perdona que me meta en este precioso blog porque realmente no soy madre de ninguno de tus alumnos pero si somos amigos de Noa y su familia y padres de dos niñas maravillosas de la que una sufrió una de esas enfermedades minoritarias de las que hoy nos hablas.
    darte las gracias por "tu granito de ayuda" es tan importante que se conozca este tema y que se apoye que me siento feliz de que nos hayas dado voz en vuestro blog. animaros a todos a compartir el domingo con nosotros os esperamos en la Fira, seguro que es un día lleno de energía y lleno de personas muy especiales.
    gracias Mireia de corazón y gracias a Vanesa por compartir y vivir intensamente lo que aprendimos con Nerea.
    ana

    ResponderEliminar
  4. Nomes dir que ahir la festa va ser molt maca.... I havien inflables,gossos per terapies, per pintar-se la cara, per fer xapes be hi havia de tot i els nens s'ho van passar pipa... Va ser un dia molt divertit alhora que molt emotiu donçs es en aquestes ocasions, quan pots envoltar-te de una realitat que esta present i que et pot tocar de mes aprop o mes lluny.... es quan et dones conte de que petits gestos que facis poden ser tan importants i ajudar moltes persones....
    Be un dia per recordar.... Gracies a tots i sobretot a tu Mireia per donar-nos un reconet al teu cor.

    La Mami de la Noa.
    (Sempre...Nere)

    ResponderEliminar
  5. me'n alegro molt que la festa fos tot un èxit. La Noa ja ens ha explicat tot amb detall. I per cert lo dels gossos, amb la teràpia "agility" molt interessant. Volem enviar una forta abraçada a la Glòria i la seva família. Avui hem après coses noves de la nostra companya la Noa!

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...