LAS LETRAS EN EDUCACIÓN INFANTIL

lunes, 13 de agosto de 2012

Avui us porto un joc molt complet per aprendre o recordar les lletres en castellà. Pot anar dirigit per a alumnes d'infantil o amb NEE. Presenta diferents temes com els insectes, animals salvatges, de la granja o del mar i ells ens ajuden a aprendre les vocals i consonants. Espero que us agradi!!


MAQUILLATGE PROFESSIONAL

viernes, 10 de agosto de 2012

Avui porto un joc de maquillatge professional, a mi m'encanta; trobo que les imatges i el tacte que té són molt tendres. A més pots descarregar-te el teu maquillatge un  cop l'hagis acabat. Aquí us deixo el meu, jeejeje....com una nena...jijiji


MAQUILLAR A LA BARBIE

jueves, 9 de agosto de 2012


Avui la Barbie vol que la posis ben maca, amb els seus complements i tot....
Una manera lúdica d'agafar soltura amb el ratolí.

CONTE: ALBA ROSADA

miércoles, 8 de agosto de 2012



La història de la princesa és una antiga tradició índia que explica un fenòmen de la naturalesa. L’Alba Rosada sentia una atracció fascinant pel mar...

L'Onada - Dones protagonistes és una col·lecció de contes peculiar: totes les protagonistes són noies i totes tenen qualitats diferents. Cada història us descobrirà un món fantàstic. Deixeu-vos emportar per la força d'aquesta onada.

Editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat www.pamsa.cat

ESCUELA 2.0 ENS RECOMANA

martes, 7 de agosto de 2012



Em complau explicar-vos que la web ESCUELA 2.0 ens ha recomanat. És un espai per als docents i els centres que estiguin implicats i actius en l'educació 2.0.
Ens aporten notícies, recursos TIC, foros, material didàctic, aplicacions i un bon llistat de blogs que com el meu, "MÓN INFANTIL", creuen fermament en la implantació de les TIC a les aules.

Per això, els dóno les gràcies, amb un gran somriure, per reconèixer la meva tasca que sense cap ànim de lucre porto a terme , com tants i tants mestres de la "blogosfera". Senzillament volem compartir recursos i animar a tothom a participar en aquest món.

Us  recomano que visiteu la seva web i llegiu les notícies que sempre ens aporten. Us deixo l'enllaç que us  porta al meu reconeixement, cliqueu la imatge!





PECES DE COLORS

Jocs d'encaixar peces i reconèixer les formes geomètriques. S'han d'omplir els espais blancs amb les peces de colors que et donen.


ELS PETITS MÚSICS

jueves, 2 de agosto de 2012

Us presento un joc per aprendre la teoria musical i el ritme. Figures i silencis, cançons i jocs.
Pot ser aplicat a nens de primària també.


SERIACIONS AMB PEIXETS

miércoles, 1 de agosto de 2012

Fer seriacions senzilles utilitzant el color com a atribut a observar. La llengua utilitzada és l'anglès però fàcil d'entendre i molt intuitiu.




Related Posts  for WordPress, Blogger...