EDUBLOGS 2012

martes, 21 de febrero de 2012


Ja sabeu que aquest any m'han escollit per a fer de jurat en el Premi Edublogs d'enguany. Estic molt contenta de poder ocupar aquest lloc tant privilegiat, com és el d'estar aquesta vegada a l'altre cantó....
L'any passat vaig viure moments i sensacions que mai oblidaré. I el fet de participar en aquest esdeveniment m'ha servit per a conéixer docents d'arreu del món.

Fins ara jo escrivia el blog com a eina d'aula, però de fa unes setmanes cap aquí he pogut observar que hi ha molts mestres que seguien Món Infantil. I tot és gràcies a que vaig participar en el Premi d'Edublogs 2011.
A arrel del premi vaig establir contacte amb dues mestres, la Noelia i la Miren, i vam fer activitats conjuntes a través dels blogs. La meva visió vers el meu blog encara la tenia com a blog d'aula, però és gràcies a elles dues més l'Ana i la Fini, amb qui hem muntat un gran projecte d'ajut a d'altres mestres (de tot el món) i això m'ha fet obrir la mirada i ampliar els meus horitzons. Gràcies noies!

Per tant, el blog Món Infantil, passa a tenir dos tipus de lectors: els meus pekes de la classe (que són els protagonistes i per a qui escric principalment) i els altres docents que necessitin ajut col·laboratiu d'alguna mena o simplement que passin per fer una ullada.
Des d'aquí dóno les gràcies a tothom qui deixa un comentari o simplement un somriure, ja que un blog, com a molts llocs ho posa s'alimenta dels comentaris dels seus lectors. Heu de pensar que la majoria de blogs ho fa gent que durant el dia està treballant i a la nit ens posem a explicar com ens ha anat el dia amb els vostres fills, o experiències que hem tingut dins les nostres aules. Faig una crida a que no us faci vergonya quan passeu per un blog i dir-li... hola, he estat per aquí.....
Bé, volia expressar això i a més, dir-vos que des de ahir ja ens han assignat els blogs que he de revisar... quins nervis, quina emoció, quina responsabilitat, ... quina feinada, jejeje.... però és tot un honor poder estar en el Jurat de Premi d'Edublogs 2012.
Des d'aquí envio un forta abraçada a tots els participants i molta sort a tots!!!

7 comentarios:

  1. ESo es lo que tiene tener un blog tan fantástico que quedó de primero el año pasado! Ahora puedes conocer el concurso desde los lados lados. Yo opino al igual que tú que lo bueno que tiene este concurso es que te permite conocer muchos otros blogs.Yo también gracias a él el año pasado conocí un montón de blogs geniales de los que soy seguidora en la actualidad. Y ahora gracias a nuestro proyecto conjunto todavía conocemos muchísimos más. Un gran abrazo, amiga.

    ResponderEliminar
  2. Familia Larios Ruiz21 febrero, 2012

    Moltissimes FELICITATS Mireia!!!
    ens agradar molt que hagis rebut aquest premi i tambè que ja estiguis recuperada, la Jana t'ha trobat a faltar i dilluns estava molt contenta.

    Gràcies per tot.

    ResponderEliminar
  3. Si señora!!! Muy buena reflexión y ánimo en esta nueva etapa de tu blog, disfruta al máximo y te seguiremos muy, muy de cerca. Un saludo

    ResponderEliminar
  4. Familia Espejo i García22 febrero, 2012

    Estem segurs que farás una molt bona feina com jurat al igual que la fas cada día amb els nostres fills. Els participants poden estar tranquils perque están en bones mans. Anims.

    ResponderEliminar
  5. Ostres Mireia! No ho sabia això... Què bé. Quina sort i quina gran responsabilitat que t'hagin triat per revisar i valorar els blocs d'altres persones. Segur que és tota una experiència!

    Tot això és el resultat d'aquesta gran tasca que fas. Com bé diu la Miren, gaudeix al màxim d'aquesta nova experiència que, de ben segur recordaràs amb bons ulls.

    Una abraçada ben forta!

    ResponderEliminar
  6. ¡Que bien Mireia! ¡Que entrada más bonita! y que emoción estar ahí ¿no? Seguro que será una experiencia inolvidable...
    Un beso muy fuerte y gracias por dejarnos formar parte de este MÓN INFANTIL.

    ResponderEliminar
  7. Muchas gracias a todos por estar ahí... me hacéis sentir tan bien... que os mando un besote virtual, a las familias que han escrito y por supuesto a los blogueros que siempre me acompañan.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...