TEATRE: EL PETIT ELEFANT

miércoles, 6 de noviembre de 2013




Aquest matí hem anat al teatre a veure una obra de titelles.

El conte que ens han explicat les titellaires del Centre de Titelles de Lleida, ha estat, des del meu parer, EXCEL·LENT.
Tan a mi, com als meus pekes ens han encisat amb la història, la música i les cançonetes que anaven cantant les dues noies que ho portaven a terme.

Unes veus dolces i melòdiques que ens han portat de viatge al món d'un elefantet molt curiós que tot ho preguntava i sempre volia saber més. Hem gaudit moltíssim com feia temps no passava, no sempre les obres que anem a veure són tan maques...

Trobo que han tingut cura de tots els detalls, els colors de la sala, la qualitat del so musical i les veus que han emprat per a fer els diversos personatges i cançons. Jo m'anava mirant als pekes i la millor prova que els ha agradat també a ells, és que durant tota l'estona han estat super-atents.

I tu, què en penses, creus que els millors crítics teatrals infantils són els propis nanos??

Feu sortides a la vostra escola per anar a teatre??

11 comentarios:

  1. Que bonito debe ser esta espectáculo. Un besazo.

    ResponderEliminar
  2. Amb aquestes sortides es formen com a espectadors pel que a mi m'agradava molt anar a teatre amb els infants i cal dir que la Companyia de titelles de Lleida és de les millors que he vist.
    En relació a les crítiques teatrals dels infants crec que es centren en si els ha agradat o no; però hi ha tants aspectes a valorar en un espectacle... la meva opinió no sempre coincidia amb ells ha,ha,ha.
    Una abraçada
    Carme

    ResponderEliminar
  3. Seguro que estuvo fenomenal. A los míos les encanta ir al teatro. Un beso.

    ResponderEliminar
  4. Com pot ser que li pregunti que heu fet avui i em digui que una feina i no mencioni per res que heu anat al teatre? Em trobo que a la tarda no se' n recorda del que ha fet al matí. Suposo que és normal, oi?

    ResponderEliminar
  5. ARTE DE ENSEÑAR: Les ha gustado mucho.
    Gracias por participar.
    Un beso.

    ResponderEliminar
  6. CARME : jo em refereixo a que si els pekes aguanten tota la obra teatral sense moure's del seient, ni fer soroll, ni xerrar amb qui tenen al costat, per a mi és un gran identificatiu que aquell espectacle és acertat per ells. Clar que els pekes no saben de músiques bones o veus acertades o llums perfectes per a cada moment del conte, però si no fan soroll a la sala és que els actors han captat al 100% la seva atenció.
    En definitiva, estic amb tu Carme: la companyia de Lleida es mereix un 10.
    Besitos bonica.

    ResponderEliminar
  7. Ana : normalmente les gusta todos.
    Un beso guapa.

    ResponderEliminar
  8. ÀNGELS: crec que ja sé què li ha passat... jiji....en el conte sortia un cocodril que es volia menjar a l'elefantet i ell ha tingut una mica de por ( però en realitat no en feia) mira, ell s' ho ha pres així....
    Per això, segurament, no t'ho ha volgut explicar. Per no recordar una cosa que a ell no li ha fet gràcia.
    Ha estat molt bé, perquè després a la classe hem comentat entre tots el que hem anat a veure i ell ha estat capaç de verbalitzar l'emoció que ha viscut. Li ha posat 'nom' a aquella emoció ("he tingut por del cocodril") i mentre ho anava explicant ell mateix s' ha adonat que eren titelles i no passava res.
    Tota una experiència la d'avui....ha hagut de tot.
    Besitos i moltes gràcies per comentar.

    ResponderEliminar
  9. ¡Hola Mireia!
    Creo que los mejores críticos son los niños. Si la obra está cuidada y pensada para ellos, son los que mejor pueden mostrar qué les ha gustado y qué no.
    Un besote : )

    ResponderEliminar
  10. intuyo que a vuestros chavales les gusta tanto el teatro como a los nuestros, así que un experiencia muy positiva. besitos, guapa.

    ResponderEliminar
  11. BLANCA: hola guapa, gracias por pasarte por aquí.
    Besitos.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...