JUEGOS POPULARES: mi meta // JOCS POPULARS: el meu objectiu

miércoles, 13 de noviembre de 2013



A la nostra escola donem molta importància al moviment global del cos. És per això que tenim dins l'horari escolar, piscina, gimnàs i psicomotricitat.

Per a les estones de piscina i psicomotricitat tenim uns especialistes per a dur a terme les activitats. i en les estones de gimnàs ens toca a les tutores fer la classe.

És per aquest motiu que, a part de circuits motrius i piscina de boles, intento proposar cada setmana un joc popular de moviment; li dóno molta importància a això perquè crec que els nanos d'avui  en dia no saben jugar, precisament perquè no saben jocs diferents; i en general, a les estones d'esbarjo sempre acaben jugant a futbol o al sorral.

Tinc com a fita personal, des de fa ja molts anys, ensenyar jocs de grup (la majoria jocs populars) per a que tinguin un bon repertori i puguin així escollir al que volen jugar lliurement; també us dic, que molts altres me'ls invento o són variants d'un joc conegut

Amb els jocs de normes també aconseguim que el grup aprengui a seguir-les, i després aquesta actitud es podrà aplicar a la vida quotidiana, és a dir, aprendre a perdre però sense desanimar-se; participar per a gaudir i passar-s'ho molt bé amb els companys de joc. I entendre que les normes d'un joc estan per seguir-les de la mateixa manera que tenim les normes de classe de caràcter social.

Mica en mica us aniré presentant el que anem fent en aquest espai i quedarà recollit dins la pestanya de: MÓN D'AULA ----> MOTRICITAT

 Recordeu que tots hem de jugar en algun moment del dia, petits i grans....no us oblideu de jugar!!



2 comentarios:

  1. Me parece fenomenal la idea de recuperar los juegos populares. En nuestro cole también estamos intentándolo, je je Un beso.

    ResponderEliminar
  2. Yo puse en mi blog una entrada de juegos tradicionales, porque creo que es muy importante no olvidarnos de ellos. Besos

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...