JA TENIM EL LOGO DE PALABRAS AZULES

domingo, 13 de octubre de 2013



Ja us vaig explicar  fa uns dies que durant aquest curs participo en el Projecte Palabras Azules (Escritura Creativa). Estic molt orgullosa d'haver pres aquesta decisió en el mes d'agost, perquè ara m'ajuda a aprendre i compartir recursos i activitats amb companys i companyes de la xarxa. Junts formem un gran equip i cada dia s'aprèn alguna coseta o sorgeixen idees per a muntar altres activitats.

Amb tot això, el logo no estava decidit com a definitiu i es va proposar una mena de concurs amb votacions i tot, per a escollir-ne un d'entre tots els logos enviats pels participants que ho volguéssin fer.

El concurs ha estat molt difícil perquè les mostres eren excel·lents. Ha hagut companys que han confeccionat els  logos amb els seus alumnes, i n'hi ha d'altres que ha estat pura creativitat personal. A tots ells els felicito per tanta imaginació com han demostrat tenir.

Però la sorpresa no s'ha acabat escollint un logo i prou....la sorpresa ha estat obrir el blog de PALABRAS AZULES i trobar un conte inventat pel l'Ana Galindo amb el muntatge audiovisual d'Elisa Tormo i Jorge Torrente. Han fet un conte amb tots els logos participants, senzillament una idea genial...m'encantaaaaa

AQUÍ TENIU EL CONTE



ELS TRES FINALISTES



EL LOGO GUANYADOR QUE ENS REPRESENTA A PARTIR D'ARA

AUTORA: ELISA TORMO




2 comentarios:

  1. Hola Mireia!

    M'has llegit el pensament! Ara mateix anava a escriure alguna cosa al meu blog sobre el logo nou! jejeje

    El meu primer article en el projecte apareixerà la setmana de Halloween, estic molt emocionada!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Muchas felicidades estoy segura de que será un gran proyecto. Un besazo.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...