EN TINET: un avi molt original

jueves, 10 de octubre de 2013

Aquest és en Tinet, un avi molt especial  que li agrada cantar òpera, tocar el violí, explicar contes, ballar, cuinar, escriu poemes, inventar aventures....en definitiva un "avi 3 en uno" o sigui que va bé per tot.
Li acompanya la seva amiga l'Ovelleta. És una ovelleta que li agrada molt llegir i aprendre cosetes noves.

ELS  25 DE CLASSE + LA MIREIA+ EN TINET+ L'OVELLETA comencem un nou camí ple d'aventures...volem compartir amb tots vosaltres els nous aprenentatges i les aventures viscudes en el nostre grup.

De moment, en Tinet ens porta sorpreses i mireu quin conte més bonic i especial... EN PATUFET!!

El conte és de la "senyu", de quan ella era petita, però en Tinet l'ha agafat perquè volia saber la història d'aquell nen tan xicarró que li deien PATUFET.

Així doncs... ens posem tots a la rotllana i ...

ULLS BEN OBERTS 
ORELLES DESTAPADES,
CAMES CREUADES, 
I ESCOLTO ATENTAMENT!!

(això és una cantarella que em vaig inventar, ja fa molts anys amb música i tot, i com que em funciona no la deixo mai d'utilitzar)



8 comentarios:

  1. Belén García10 octubre, 2013

    nif, nif, i la Mica i la Mona?

    ResponderEliminar
  2. Doncs jo trobo molt entranyable el Tinet, a més si no tenen els avis aprop serveix com a vincle per explicar coses d' ells. El nostre no té una ovella però té gallines...

    ResponderEliminar
  3. BELÉN: La Mica ja no està, però el primer dia de col.le la que estava a classe esperant l'arribada dels pekes era ella. Vaig dir que aquest any venia l'avi de la Mica a explicar-nos moltíssimes coses...i l'acceptació va ser brutal.
    Va haver, en un moment donat, la Mica, la Mona, l'avi Tinet i l'Ovelleta tots junts. Uns donaven pas als altres i ara tenim a la Mica al racó de les nines...ens acompanya a les estones de joc lliure.

    Besitos guapa i gràcies per comentar!

    ResponderEliminar
  4. ÀNGELS: tens tota la raó, ja han començat a sorgir noves converses, degut a que l'Avi és un senyor molt gran i que per les seves vivències ens pot aportar molts consells i anècdotes.

    Benvinguda al blog com a comentarista i moltíssimes gràcies pel teu temps!!

    ResponderEliminar
  5. Seguro que disfrutan un montón. Mi peque utilizó el año pasado el método de Suso y Oveja y se lo pasó fenomenal. Un beso.

    ResponderEliminar
  6. Que simpàtic en Tinet,es fantàstic.
    I el conte d'en Patufet quins bon records d'infantesa.
    Jo també el tinc de quan era petita i als nanos els hi encanta !!!!
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  7. ANA: ya sabía que le llamábais Suso, aquí no pegaba mucho el nombre por eso imagino que se lo cambiaron. Estupendo si se lo pasó genial, eso intentaré con los míos, aprender mientras nos lo pasamos bien.
    Besitos.

    ResponderEliminar
  8. MAGDA: per a mi és el meu conte preferit de quan jo era petita....em transporta... i l'explico amb molta il·lusió de transmetre una història preciosa.
    Petonets i gràcies pel teu temps!!

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...