"PALABRAS AZULES": UN PROJECTE D'ESCRIPTURA CARREGAT D'EMOCIONS

miércoles, 4 de septiembre de 2013




No puc esperar més, no puc...
Fa dies que tinc una gran il·lusió perquè he entrat a formar part del magnífic projecte PALABRAS AZULES.

Per a qui no ho sàpiga, us vull explicar que els mestres som uns personatges una mica "bojos" perquè a part d' anar a treballar, també ens embarquem en projectes col·laboratius amb altres mestres de tot arreu del món. Normalment és en aquests projectes on aprenem més que si anéssim a un curs "oficial".

En el cas del Projecte Palabras Azules, jo el vaig descobrir mentre passejava pel Twitter (recomano aquesta xarxa social pels mestres). Mica en mica vaig anar agafant informació de quins serien els passos per inscriure's, les dates per començar, el nombre de gent que participaria, etc....
Jo estava tranquil·la perquè vaig pensar que quan tornés de vacances ja m'apuntaria, però mare meva! en pocs dies la notícia es va estendre entre els docents i tothom es va anar apuntant. Allò va ser un gran remolí, tot anava a 1000 !!

"- Auxiliiii, socorroo.....que estic a la muntanya de Cantabria i allà la connexió a internet és molt pobre..... espereu-meeee no tanqueu la llista, que falto joooooo", això és el que m'hagués agradat que em sentíssin...jajaja, perquè el projecte era només per a 100 docents i se'm tallava la connexió des del mòbil...uff quin patiment...

Al final, vaig poder inscriure'm, i a partir d'aleshores, he descobert un MÓN BLAU, UN MÓN AZUL, amb magnífics professionals preparats a compartir idees, activitats, recursos sobre escriptura creativa, i molta il·lusió.

El Projecte obre les seves portes a tots els docents de llengua o que estiguin relacionats amb l'ensenyament de llengua; des dels que estem amb els més petits, Infantil, fins als cursos superiors....en definitiva una gran fita i a la llarga un gran banc de recursos per a "perdre la por al paper en blanc" i gaudir amb l'aprenentatge de l'escriptura d'una manera creativa.
Així, doncs pujo al vaixell blau de PALABRAS AZULES, per compartir i sobretot aprendre de companys d'un nivell altíssim.
Moltes gràcies per acollir-me, intentaré estar a l'alçada!

I, un cop dit això, us presento a l'equip organitzador (per cert, impecable la seva estratègia organitzativa amb coordinadors i assesors):
Ana Galindo, Francho Lafuente, Jose Antonio Fraga Moreiro y Jorge Torrente para Primaria.
Silvia González Goñi y Alberto García para Secundaria y Bachiller
Salomé Recio y Marta Ciprés, para Infantil.

Aquí teniu els llocs on podeu contactar amb PALABRAS AZULES:


I també podeu veure en el mapa tots els participants del projecte, a mi em trobareu a Terrassa, jijiji...






12 comentarios:

  1. Belén García04 septiembre, 2013

    Molt bé Mireia, ja ens aniràs explicant coses d'aquet nou projecte. Té bona pinta i segur que tú li treuràs el màxim de profit. Estem desitjant sapiguer més. Petons.

    ResponderEliminar
  2. Estoy segura que el proyecto seguro será un éxito. Suerte en esta nueva aventura :-)

    ResponderEliminar
  3. Belén: és un projecte col.laboratiu molt interessant on podem treure idees per a dur a terme amb els nostres alumnes de petits a grans, i sempre relacionat amb l'escriptura.

    Petonets

    ResponderEliminar
  4. Carmen: muchas gracias.. Todos estamos seguros que aprenderemos mucho.
    Un saludo!

    ResponderEliminar
  5. Y yo ni te cuento a 14.000 km !intentando seguir todos los acontecimientos! Beset

    ResponderEliminar
  6. Mireia, estoy encantada de participar en este enorme proyecto azul contigo. Un besazo.

    ResponderEliminar
  7. Mónica Silvina: estate muy atenta jijiji...besitos. Cuándo vuelves?

    ResponderEliminar
  8. Ana : yo también estoy muy contenta de estar con vosotras.
    Un besito

    ResponderEliminar
  9. Muchos éxitos en el proyecto,continúa con ese entusiasmo, a los niños/as les va a encantar participar.
    Saludos.

    ResponderEliminar
  10. Mireia,jo també vaig descobrir el "vaixell" blau mentre passejava pel twitter. Descrius tan bé les emocions que senc, que malgrat les presses de l'inici de curs estic desitjant sentar el cap i començar a pensar en el projecte i aportar la meua goteta de aigua marina ;-)

    ResponderEliminar
  11. Mireia que alegría veros de nuevo ...muy interesante lo del proyecto palabras azules , navegaré un poco para informarme más .
    Gracias por compartir ,,,buen inicio con los peques

    ResponderEliminar
  12. És un projecte espectacular! M'ho he llegit tot de pe a pa i estava super il·lusionada per inscriure'm però s'han acabat les places :( M'he posat en llista d'espera...
    De totes maneres us seguiré de ben aprop!!!!

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...