COMENCEM PROJECTE: ECOSISTEMES DE LA TERRA

jueves, 23 de mayo de 2013

Estem preparant el proper projecte que tocarem i últim del curs. Es tracta de veure en grans pinzellades diferents ecosistemes de la nostra Terra.

He canviat la manera d'encetar el tema. Fins ara els alumnes s'ajuntaven i es preparaven unes quantes preguntes de coses que volien saber sobre el tema escollit i jo anava preparant tot allò (curiositats incloses) que ells m'havien proposat.
Però aquesta vegada he volgut que, quan portéssin material de casa per a poder treballar sobre "la Terra", els pekes expliquéssin a les famílies que ja estàvem començant un altre projecte i que els havia tocat "buscar informació sobre..."

La manera de fer-ho ha estat espontània: hem preparat uns paperets amb els diferents punts que jo vull que surtin, i que així els sigui més fàcil a l'hora de buscar la informació, ja que estem concretant més el que necessitem.

Ara veureu els secretaris que em van ajudar a plegar paperets amb les preguntes i com les posaven a la capsa de les preguntes i així poder fer un sorteig.




Ja està tot a punt, ara ens falta els sorteig dels temes...no podem mirar ehhh....amb els ulls tancats escullen cadascú un paperet que després s'emporten a casa.



Aquí podeu veure com han quedat els grups de treball, i que cadascun portarà des de casa la informació que li ha tocat en el sorteig:


20130522 PROJECTE: ECOSISTEMES. GRUPS DE TREBALL - presentacion imagenes

Us deixem tot el que volem aprendre en aquest últim projecte ELS ECOSISTEMES I ALTRES CURIOSITATS

MARS, RIUS I LLACS
EL BOSC 
LA SELVA
LA SABANA
EL DESERT
EL POL NORD / EL POL SUD
LES MUNTANYES
ELS VOLCANS
EL TEMPS ATMOSFÈRIC
Espero que gaudiu del projecte i aprengueu tant com en els altres.

3 comentarios:

  1. ¡Qué buenísima idea has tenido Mireia! Seguro que todos vuelven con muy buena información. Un beso.

    ResponderEliminar
  2. He estado revisando las actividades que habéis hecho ya de este proyecto y estupendas, me parece un muy buen proyecto, muy interesante...Puede ser muy extenso, y ofrece muchas posibilidades! :) me gusta, me gustaaa!

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...