BITS: ANIMALS DOMÈSTICS

jueves, 2 de mayo de 2013

He preparat aquesta setmana uns paquets de BITS D'INTEL·LIGÈNCIA. Els que us presento avui són ANIMALS DOMÈSTICS.
Per a qui no ho sap: els bits són imatges amb una petita informació donada a 1 foto per segon. Es presenta als pekes en forma de regal i MAI es pregunta per saber si s'ho saben....és un regal.

He utilitzat una eina nova per a mi, que desconeixia fins fa poc, però gràcies a les indicacions pel funcionament de ISPRING,  del blogger MOSTRUITO he pogut acabar de posar en marxa el producte per a la versió FLASH, és a dir, per a poder utilitzar-la sense haver de tenir internet a classe.

Recomano que us passeu pel seu blog és molt complert i tenen cosetes exquisides!

Ara només vull fer una crida a tots aquells mestres que descarreguen material, i no diuen mai res ni donen les gràcies.... Només vull fer veure que per a tenir un material com el que veureu ara, he estat hores seleccionant fotos, polint, muntant el ppoint, aprenent un programa nou, i aprenent a posar-lo de  manera que es pogués compartir en versió flash.... si sumes tot això són moltes estones.... tot i que, tots els bloggers com jo ho fem de bon grat, crec que no està de més agrair o avisar que et baixes o descarregues aquell material.

I TU QUE EN PENSES SOBRE AQUEST TEMA??? DEIXA LA TEVA OPINIÓ.

ANIMALS DOMÈSTICS PER VISIONAR DIRECTAMENT:




ANIMALS DOMÈSTICS PER A DESCARREGAR:
CATALÀ


No t'oblidis de contestar a la meva pregunta.... gràcies!!

18 comentarios:

  1. Totalmente de acuerdo contigo, eso es algo que deberíamos hacer todos. UN beso

    ResponderEliminar
  2. Primero, decirte que tus bits de animales domésticos son geniales y que me los guardo para cuando tenga ocasión de utilizarlos. Y después contestando a tu pregunta, yo también creo que se debe poner un ocmentario dando las gracias y avisando que te lo vas a descargar y si ademas lo pones en el blog, se debe indicar la fuente (siempre que se sepa claro, a veces circula por tantos sitios que es imposible saber el autor original). Al igual que tú, sé que detrás de cada material que se elabora y comparte hay muchísimas horas de trabajo detrás que aunque como bien dices, se hace gustosamente también gusta que se reconozca. Un abrazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ana: en primer lugar gracias por tener presente mis bits para tus clases. Y luego gracias por dejar tu opinión. Tú sabes de lo que hablamos pues siempre nos ofreces mucho material.
      Un besito

      Eliminar
    2. Por cierto Ana, me acabas de dar una idea...ya te contaré.

      Eliminar
  3. Belén García02 mayo, 2013

    Jo no soc blogger, però tens tota la raó. A mi de petita m'han ensenyat que "es de bien nacido, ser agradecido" i a tothom ens agrada que valorin la nostra feina i a mes a mes el agraïment es gratis i no costa res.

    ResponderEliminar
  4. Mireia, está genial tu presentación, muy chula, ya veo que Enrique va compartiendo su sabiduría. Menudas presentaciones hacen ellos también. Respecto a tu pregunta, estoy totalmente de acuerdo contigo, es una pena que no se den las gracias al descargar materiales que gustosamente se comparten pero que llevan detrás mucha ilusión, esfuerzo y horas de trabajo o se inserten en blogs y no mencionen de dónde vienen. Si tampoco se pide tanto, un simple "gracias" es suficiente. Supongo que poco a poco todos vamos siendo más conscientes de esto, aunque todavía haya quien no. Un besete, guapa!!!

    ResponderEliminar
  5. Hola Mireia: He llegit tb el comentari de Ana i estic d'acord.
    Jo començaré prompte el mateix tema i de momento guarde el teu treball, si em permeteixes penjaré alguna entrada del tema i per supost diré que es teu. Gràcias per compartir.
    M'encanta el teu bloc, algún dia el meu támbé será bonic. Un beset

    ResponderEliminar
  6. Belén: gràcies per dir la teva.

    ResponderEliminar
  7. Mireia primer de tot els bits dels animals domèstics genial, m'encanta com t'ha quedat !!!!!

    I respecte al que et qüestiones crec que és important ,com a mímim fer-ne una menció del lloc on el descarregues, d'on l'has tret ....ja que com molt bé dius tot i que ho pengem per compartir al darrera hi ha un esforç, un temps, una dedicació .....
    Petonets guapa i que passis un molt bon cap de setmana

    ResponderEliminar
  8. Cati: yo sé que entre bloggers cada vez está la gente más concienciada, pero la entrada de hoy va especialmente dirigida a quien se baja todo de internet y no tiene blog ni nada, però eso no quita que se citen las fuentes o se dé las gracias a la persona que estuvo horas haciendo ese material.
    De todos es sabido a estas alturas que se pueden dejar comentarios en todas partes: blogs, picasa, o incluso por mail si está visible.

    Buf, me he liao un poco pero espero haberme explicado.
    Un besito.

    ResponderEliminar
  9. Rosario: moltes gràcies bonica, per descomptat que els pots penjar...estic fent més cosetes!
    Un petonet.

    ResponderEliminar
  10. Magda: moltíssimes gràcies per dir la teva opinió. Celebro que t'agradin els bits!!

    ResponderEliminar
  11. Me ha gustado mucho la presentación de los bits de animales, Mireia. Muy limpia; con todas las imágenes con fondo blanco para que no se distraiga la atención. Buen trabajo.
    Me alegra mucho haberte sido útil.

    Respecto de la pregunta, considero imprescindible agradecer a todo aquel que suba su trabajo a la red para compartir. El mero hecho de reflejar ese agradecimiento con un breve comentario (se use o no ese material), anima a continuar subiendo y compartiendo trabajos.
    Si además el recurso se publica en otro blog, es obligado hacer mención del autor o blog del que proviene.

    Abrazos de monstruito!!

    ResponderEliminar
  12. Por cierto me gusta mucho el nuevo logo con el osito abrazando al mundo.
    Ha quedado muy bonico!!

    ResponderEliminar
  13. Monstruíto: muchas gracias por tu ayuda del otro día. Esto me ha animado para hacerme más material, que compartiré con todos vosotros.

    Un beso enooooorme!!

    ResponderEliminar
  14. Quina enveja Mireia!!! preparar d'aquesta manera els Bits em sembla una molt bona idea, la presentació t'ha quedat molt xula.
    Respecte a la teva pregunta és obvi que hi ha un munt de personal amb bastanta barra que descarrega tot el que troba i tant sols te n' assabentes si on penges el teu material té algun registre de descàrregues. Jo fa molt de temps que remeno per la xarxa i sempre, sempre que he trobat alguna cosa en primer lloc pregunto si puc descarregar-ho i per suposat dono les gràcies i felicito per la feina que s'ha fet i compartit. Però des de que tinc el meu propi bloc i comparteixo tot el que faig és quan m'he adonat de la poca dignitat que mostren alguns al ser incapaços de deixar un breu comentari o fer referència d'on han obtingut el recurs.
    En fi crec que difícilment canviaran gaire aquests fets que et fan enraviar una mica quan hi penses, però malgrat tot val la pena compartir per poder ajudar els que ho valoren i t'ho fan saber.
    Tonets
    Anna

    ResponderEliminar
  15. Anna: moltíssimes gràcies per deixar la teva opinió, és molt important fer campanya....ja estic cansada que la gent que no és blogger es vagi descarregant coses i no sigui capaç de dir gràcies, ni dir la seva font (tot i tots tenim el nostre estil i podem reconèixer de qui és cada treball trobat a la xarxa)
    Petonets, espero que estiguis més animadeta, encara que avui és un dia difícil per a tu.
    Una abraçada enoooorme bonica!!

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...