APRENEM A COMPARTIR

jueves, 10 de enero de 2013

La tornada a l'escola després de les vacances de Nadal ha estat molt positiva.  la nostra escola els deixem portar durant dos dies alguna joguina de les noves, però amb una condició.... han de saber compartir.
Estic molt contenta perquè tot i que només fa un parell de setmanes que vam acabar el primer trimeestre trobo que han vingut més madurss, i sobretot amb moltes ganes de treballar .

Durant aquest segon trimestre haurem de treballar de valent (sempre els dic que al "cole" es ve per aprendre), aprendrem moltes cosetes, compartirem bons moments i sobretot i el més important ens farem grans.

La millor manera de començar aquests segon tram de curs és compartint les joguines que ens han dut els Reis, i mica en mica tornar a les nostres tasques d'aprenentatge en format "joc" (jugant, jugant van aprenent).

LA MÀXIMA FELICITAT S'ACONSEGUEIX COMPARTINT TOT ALLÒ QUE TENIM SENSE ESPERAR RES A CANVI...

M'encantaria que veiéssiu les carones de felicitat dels meus  pekes mentre estan aprenent la "llicó" de jugar sense baralles i compartir o intercanviar la joguina. Excel·lent l'actuació de tots ells!!

US FELICITO!!


3 comentarios:

  1. Mireia, és fantàstic viure aquests moments de companyonia. És tan important saber compartir!
    Gràcies per compartir aquestes imatges, les trobo tan a faltar.
    Petons enyorats!!!

    ResponderEliminar
  2. @Carme: a mi m'agrada que el blog, a part d ser un punt de trobada entre bloggers, no perdi l'ànima del blog que en els seus principis anava dirigit a les famílies. Per això, poso unes entrades per a les famílies i unes altres que són per compartir amb altres mestres.

    ResponderEliminar
  3. Fantàstic Mireia! El reportatge magnífic, em sembla que han après perfectament els objectius que els plantejaves. Molt bona feina! Petonets compartits

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...