CANVIS A MÓN INFANTIL(IV): FAMÍLIA

lunes, 29 de octubre de 2012



Com ja sabeu el meu espai vol ser un lloc on compartir escrits meus o bé trobats a la xarxa sobre temes educatius o de psicologia infantil, per a poder apropar Món Infantil a  les famílies, que a voltes necessiten consells.
En aquesta pestanya trobareu els següents apartats:

PSICOLOGIA INFANTIL: les entrades d'aquesta pestanya són articles que busco per raons que en aquell moment m'interessen o bé articles que he trobat de manera involuntària i que m'han semblat força interessants. Normalment són temes de caràcter psicològic, tal com indica el títol.
Per descomptat els articles que no són de collita pròpia van amb la seva referència de la font on han estat extrets.

EDUCACIÓ I FAMÍLIA: els articles que presento aquí són molt interessants per a l'educació dins l'àmbit de la família. També potser trobeu algun escrit per mi mateixa. Però sempre amb l'ànim d'aportar consells positius per a la bona marxa de l'educació dels nostres infants.

SALUT: trobarem allò que crec interessant per a una vida sana, des de l'alimentació, l'exercici físic, les hores de son, o altres temes a tocar sempre relacionades amb el món de la salut.

EDUCACIÓ AMBIENTAL: temes sobre la sostenibilitat, ecoidees, reciclatge o d'altres tenen cabuda en aquest apartat.

EDUCACIÓ VIAL: és important ensenyar una bona educació vial als nostres infants, i no tan pekes (hi ha algun adult que hauria de repassar les lliçons, sobretot quan estem creuant amb una fila de nens en un  semàfor i els cotxes ens volen passar pel damunt.....mare meva quanta impaciència hi ha pel món!!)

EDUCACIÓ PER A LA PAU: i ja posats també parlarem dels camins per arribar a tractar-nos millor, un camí difícil però que podem arribar a aconseguir entre tots.

EDUCACIÓ EMOCIONAL: en aquesta pestanya té cabuda tot tipus de sentiments, sobre com els exterioritzem, moments que necessito expressar sentiments meus, o d'altres articles interessants que trobo i val la pena deixar contància aquí.

5 comentarios:

  1. Me parece una pestaña muy importante por el contenido que incluyes en ella. Un buen recurso para las familias, sin duda. Un beso.

    ResponderEliminar
  2. Fantástic!!! Tens unes iniciatives impressionants. Tal i com et comenta l'Ana, els continguts són genials, a mñes de ser un recurs molt útil per a les famílies. Gràcies! Petons.

    ResponderEliminar
  3. Ana y Joel: muchas gracias a los dos, por animarme a seguir. Con vosotros da gusto!

    ResponderEliminar
  4. Pues ya te lo han dicho todo jeje para que añadir más ¿no? Un besoooo

    ResponderEliminar
  5. Gracias Miren por tus consejos guapa!!

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...