010. ÚS DEL PROJECTOR

jueves, 4 de octubre de 2012


Estic molt contenta perquè a la meva classe ha arribat una sorpresa...es tracta d'un projector d'última generació. Donem les gràcies a la Núria per haver fet possible això. M'he sentit igual que si fossim a Nadal...
En un principi se suposa que serveix per a projectar contes o algun full amb un dibuix.
Però els que em coneixeu ja sabeu que no he parat fins a donar-li inclòs un altre ús.
He projectat un dibuix d'unes fruites que havien de pintar els pekes amb ceres i retallar-les per a poder-les enganxar després dins el dibuix d'una fruitera.
Com que aquest dibuix no el tenia guardat en el pen drive, se m'ha ocorregut que potser projectant-lo i resseguint la forma amb el programa de la PDI, en podría fer un ús més digital; així que, un cop he tingut fet els dibuixos amb el retoladors de la PDI, els hem retallat amb l'eina de retallar marcant la sil·lueta. Un cop retallada, les hem portat al lloc on més ens convenia. Per tant, podríem dir que un dels usos que es poden fer del projector és de "calcador" (aquest terme me'l acabo d'inventar... així que si es posa de moda, jiji, ja sabeu qui l'ha inventada).





7 comentarios:

  1. En el cole ha llegado últimamente uno pero todavía no lo he utilizado. Voy a hacer como tú y probar todas las posibilidades que tiene, me parece que hasta se puede grabar y todo. Ya te contaré, ya. Un besito.

    ResponderEliminar
  2. Belén García05 octubre, 2012

    Un projector, no podia caure en millors mans. Segur que ningú podrá trobar mes utilitats que tú. Felicitats i chuc, chuc, chuc... seguim pujats aquet tren.

    ResponderEliminar
  3. Tienes un regalito en mi blog, Mireia, ¡¡espero que te guste!! http://aliena242.blogspot.com.es/2012/10/399-premio-like-blog-de-dabadebedum.html

    ResponderEliminar
  4. Sí Ana, se puede hacer de todo, grabar también!
    besitos

    ResponderEliminar
  5. Gràcies Belén, sempre ets ben rebuda en el meu tren!! jiji...

    ResponderEliminar
  6. Ohh, Carol, ahora mismo voy a ver de qué se trata....qué intriga! y muchas gracias.

    ResponderEliminar
  7. ay que envidia con tanta cositaaaaa. jiji Un saludo

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...