FELIÇ ANY NOU...JEJEJE, ARRIBEN CANVIS

jueves, 13 de septiembre de 2012

Amb l'arribada del nou curs tots entrem amb ganes i nous propòsits per millorar com a bons docents que som. Jo, us he de confessar, que tinc una amiga amb la que celebrem l'any nou a setembre, fem un soparet i després brindem desitjant-nos "Feliç any nou", ens encanta fer-ho així, diferent i amb un sentit que per a nosaltres té més valor que celebrar-ho al Gener. I és per això que us dic "Año nuevo, vida nueva" jejeje... doncs apa! "año nuevo....novetats al blog"

Tal com vaig anunciar fa pocs dies he fet alguns canvis en el blog durant l'estiu. Com que la meva intenció és a ajudar i poder compartir informació i experiències amb d'altres docents us aniré explicant poc a poc les noves seccions (pestanyes) i reubicació d'algun contingut de MÓN INFANTIL.

Però per començar us explico per què tinc el botó dret del ratolí inhabilitat: senzillament perquè utilitzo molta foto dels nanos de la classe i és una manera més de protegir-los. Sí, ja sé que segur que es poden copiar, però per la meva part que no quedi. Per això en el missatge surt que "si necessites alguna cosa m'ho demanis". El meu mail el trobareu a la pestanya de contacte o clicant al damunt de:


Bé, espero que us agradin les novetats i si teniu alguna suggerència ja sabeu...


2 comentarios:

  1. Moltes gàcies per l'aclaració jeje. Esperem les novetats. Salutacions

    ResponderEliminar
  2. No había pensado en deshabilitar la opción del botón derecho. La verdad es que es muy buena idea sobretodo la intención con la que se hace. Un biquiño.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...