PER QUATRE CANTONADES DE NO RES...

martes, 19 de junio de 2012



Taller de contes interclasses: durant aquest curs hem portat a terme una experiència a la meva escola molt enriquidora. Es tracta d'una tarda a la setmana fer el taller de contes on barrejàvem nens i nenes des de P3 a P5. Cada grup passava per una mestra diferent cada setmana. Totes les mestres hem anat explicant contes de diverses temàtiques i estils.

Com que ja s'ha acabat us deixo el meu. Jo vaig treballar un conte molt conegut per la xarxa. És una història emocional que tracta de lo diferents que en som els uns dels altres però també que tot i totes som iguals.
Està adaptat al català i la música li vaig posar des de "Lord of The dance", que m'encanta.
Sempre abans de visionar el conte, l'explicava una mica sense desvetllar el final i així cadascun deia la seva, i un cop vist el "video-conte"comprovàvem qui havia acertat en la solució al problema que tenia en Quadradet.

Dura molt poquet, podeu veure'l amb el vostre fill i mireu quina cara posa...feu col·loqui, exposeu les vostres opinions i escolteu les seves, us agradrà escoltar-los.






❤ No t'oblidis de subscriure't al Canal:



✨el meu instagram educatiu

8 comentarios:

  1. Que chuli Mireia, la experiencia me parece fabulosa y el cuento es perfecto para reflexionar, ha debido ser una experiencia de lo más gratificante, un besazo wapa

    ResponderEliminar
  2. Gracias Cati, nos lo hemos pasado muy bien, piensa que somos tres líneas. Tendrías que ver cómo se espabilan los pekes para ir a la clase que les tocaba cada jueves, con ayuda de los "grandes" claro (P5)...jijiji
    Han disfrutado mucho.
    Besitos

    ResponderEliminar
  3. Familia Espejo i García19 junio, 2012

    Que xulo, la Nerea m'ho va explicar quan li va tocar. Li tornaré a possar per recordar-li, ja que li va agradar molt. Gràcies.

    ResponderEliminar
  4. Me encanta el cuento que elegiste. Yo también se lo cuento a los míos todos los años. Lo de realizar una tarde de taller de cuentos me parece una idea fantástica. A los peques les chiflan. Un beso y magnífico trabajo.

    ResponderEliminar
  5. Que tendre!!!
    No coneixia aquesta història. Demà mateix els hi explico als meus nens. Estem treballant el valor de l'amistat i de companyeris-me.
    Espero que no et sàpiga greu, però l'he compartit amb la meva filla.
    Petons

    ResponderEliminar
  6. Gràcies Belén. M'agradaria molt que li poséssis a la nena. És un conte que agrada molt arreu del món.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  7. Ana, estoy segura que ya lo conocías verdad? Este cuento me encanta. Por su sencillez pero a la vez tan profundo.
    Un biquiño!!

    ResponderEliminar
  8. Floreta del Bruc... t'he trobat a faltar avui. No em sap gens de greu que ho comparteixis amb la teva filla. Per cert, com es diu el seu blog?
    Un petonàs.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...