002. SMART: PISSARRA O COTXE??

sábado, 26 de mayo de 2012




Quan vaig començar amb el meu blog mai m'hagués imaginat que en poc temps els meus coneixements es multiplicarien tant.
Al principi es tractava d'establir una finestreta cap a la meva classe i poder així tenir una implicació més estreta de les famílies.
Actualment, el meu bagatge ha estat multiplicat d'una manera exagerada. L'ús del blog ha donat un tomb i esclata i torna a florir. Començo una NOVA ETAPA on ja no s'explicaran activitats exclusivament de la classe, em sento amb la obligació de portar a terme la paraula COMPARTIR allà fins a on jo pugui.
Per tant, aniré explicant petits truquis sobre l'ús de la PDI però d'una manera senzilleta, sense fer tutorials ni res semblant perquè això ja n'hi ha gent que s'hi dedica.
Ho faig des de la meva humil experiència, si algú se li acut alguna coseta més resto encantada a les vostres aportacions.




NOMÉS VULL RECORDAR QUE PER A VISUALTZAR EL MATERIAL QUE PREPARO HAS DE TENIR INSTAL·LAT EL SOFTWARE DE NOTEBOOK EN EL TEU ORDINADOR.

SI NO EL TENS ET POTS DESCARREGAR EL SOFTWARE SMART NOTEBOOK EXPRESS DES DEL SEGÜENT ENLLAÇ:




7 comentarios:

  1. Hola, vaya pues me das otra razón más para seguirte, porque en mi cole tenemos una smart para todo infantil, pero aunque la usamos como no es de manera continua, ni de broma sabemos sacarle el partido que tiene. Seguro que así aprenderé muchos trucos para cuando tenga una en el aula. MUCHAS GRACIAS y supongo que.. ¿resuelves dudas?. Un besazo y buena suerte en tu NUEVA ETAPA, aunque no creo que la necesites.

    ResponderEliminar
  2. Miren, siempre que esté en mi mano ayudarte lo haré encantada. Resolver dudas?? claro..siempre que sepa contestarlas, jijiji
    Gracias por desearme buena suerte...
    Un besote!

    ResponderEliminar
  3. Mireia, esta nueva faceta nos va a venir de perlas. En mi cole estamos en la misma situación que en el de Miren, una única PDI ya un poco antigua que tenemos que compartir en todo el cole (menos mal que aparte de los míos y los de mi compi nadie se atreve a ir). Así que todo lo que nos cuentes lo vamos a aprovechar muchísimo. Estaremos esperando tus aportes. Un beso enorme.

    ResponderEliminar
  4. Sólo deciros que mis aportes seguramente serán por escrito y visuales....no puedo hacer tutoriales por mis problemas de voz; pero quien da lo que tiene no está obligado a más. Espero poder ayudaros y por supuesto agradeceré cualquier apunte que se os ocurra.
    Besos a las dos!!

    ResponderEliminar
  5. Familia Espejo i García27 mayo, 2012

    Molta sort Mireia, estas feta una CRAC. Segur que t'anirà molt bé i moltes felicitats per la teva generositat al compartir els teus coneixements, aixó diu molt de tú. Gràcies per ser com ets.

    ResponderEliminar
  6. Fam. Espejo: La sort és meva de poder compartir tot això amb els meus pekes, que en realitat són la peça fonamental per a mi, i la implicació en el món virtual de famílies com la vostra, ja que això és molt important.

    ResponderEliminar
  7. Hola Mireia, me alegro que te hayas decidido a enseñarnos a hacer cositas con la PDI, a mí me va a venir de perlas, así que soy toda ojitos para leerte, estoy segurísima de que vamos a aprender un montón de cosas. Un besete y gracias por ayudarnos

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...