PÀGINA DE FACEBOOK PER ALS DOCENTS

miércoles, 8 de febrero de 2012

Us faig saber que he obert una pàgina al facebook per ajudar i compartir material amb els docents. Tothom qui vulgui es pot fer "fan" i així tindreu les notícies directes al vostre facebook.

En un principi vaig crear el blog "Món Infantil" com a blog d'aula pensant i escrivint com si només em seguissin les famílies de l'escola, però després d'un any amb el blog en marxa i per l'afluència de visites d'altres mestres de tot arreu de món, em donava la sensació que encara podia donar més de mi ajudant a qualsevol col·lega que ho necessités. Per tant neix la pàgina del Facebook amb el mateix nom "Món Infantil" per poder seguir la meva tasca i compartir material de tot tipus.
Us animo a participar i si teniu material per a penjar a la pàgina i voleu col·laborar, doncs ja sabeu!!


4 comentarios:

  1. ¡¡¡OLE!!!! VALIENTE, me alegro mucho, que tienes mucho de lo que se puede aprender. Dentro de nada te veo siendo seguida por miles en facebook. Un saludo y buena suerte.

    ResponderEliminar
  2. Gracias Miren. Todo ha sido gracias a vosotras, que con esto de compartir proyectos he pensado que quizás pueda aportar yo otras cosillas. Un besote!

    ResponderEliminar
  3. Miren yo también tengo el blog en facebook. Ahora me paso a buscarte. Besos.

    ResponderEliminar
  4. estupendo! yo tb me miraré el tuyo. Le he puesto el mismo nombre pero no publico las mismas cosas, sólo algunas del blog y lo demás es material para compartir. Besotes!

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...