CONTE DE LA JANA

lunes, 27 de febrero de 2012

La Jana ens ha dut un conte sobre els bolets, ens explica com un nen va d'excursió amb el seu avi a la muntanya i li ensenya a "caçar bolets" i a com els ha de tallar per a poder trobar més la tardor vinent. Ja sabem que no estem a la tardor però lo millor de tot és que ella mateixa ens ha pogut llegir el conte. El que em dóna una idea si voleu que la posem en pràctica: la setmana que ens toqui la Mona podeu dur un conte que l'explicareu vosaltres a la resta de companys, ha de ser curtet. I per als qui ja hagueu dut la Mona a casa no patiu que també podreu tenir la vostra oportunitat.
Ara us deixo la foto del conte que ens ha explicat la Jana, amb la recepta per a fer truita de bolets (que ara ja en sabeu) i jo us deixo un enllaç a una cançó que tenia penjada a l'apartat de "cançonetes" molt adequada per a fer la truita....i divertida!


1 comentario:

  1. Jejej! Genial, la cançó és fenomenal. Ja et puc dir que el seu autor, Antoni Miralpeix, és un professor de música fantàstic. Vaig aprendre'n molt d'ell!

    Gràcies per la publicació. M'ha agradat molt.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...