LECTURA RÀPIDA

jueves, 26 de enero de 2012

Avui hem estat jugant a veure qui llegia més paraules o frases d'uns cartellets en lletra de pal.
El color de la lletra és en vermell, un dels colors més atractius per a la vista dels menuts i que ells millor veuen. La lletra és de pal perquè el que vull aconseguir és que prenguin seguretat i una bona pujada d'autoestima en veure que acerten i van acumulant una filera de paraules.
Al principi els ensenyo jo la paraula i la guanya el primer que la llegeix. Més tard cantem una cançó eliminatòria i juguem per taules. Tenim unes quantes paraules i el que li toca parar va ensenyant els rètols. Quan acaben la ronda es tornen a desar a la capseta o safata i li toca "parar" a un altre company.
Els ha agradat força!!


3 comentarios:

  1. Familia Espejo i García27 enero, 2012

    Et volem felicitar Mireia, la Nerea cada dia ens sorpren amb coses noves que ha apres i ens deixa bocabadats. El joc de les paraules es molt divertit, aquet cap de setmana ho provarem a casa.
    Estás fen una feina magnifica perque no nomes aprenen moltes coses si no que a mes a mes s'ho pasant d'allo mes bé i t'estimen moltissim. Moltes gràcies.

    ResponderEliminar
  2. ¡¡Me alegra comprobar que todo sigue viento en popa!!
    Un besote :)

    ResponderEliminar
  3. sii Noelia, gracias a nuestras charlas blogueras sigo adelante con mi proyecto, digan lo que digan "ciertas" personas...dispuesta a compartir y, por supuesto, a aprender de todas vosotras.
    Mil gracias
    ;)

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...