REDACTEM UNA CARTA PER A LA CLASSE DE MIREN

lunes, 30 de mayo de 2011

Avui per fi hem pogut contestar un mail que ens van enviar la setmana passada els alumnes de la classe de Miren, que com us vàrem explicar són d'una escola de Castelló. Tant ells com nosaltres estem molt engrescats en aquesta tasca. Us poso la carta que hem fet entre tots i que l'hem escrit a la nostra PDI.



Com podeu observar hi ha alguna falta, però és que, he volgut que fos totalment lliure; i tot i així, estic molt contenta de com han resolt entre tots i totes aquest exercici.

Des d'aquí envio molts petonets a aquesta escola de Castelló i especialment a la seva mestra la Miren.

ENS VISITA UN CONTE-CONTES!!

miércoles, 25 de mayo de 2011

Avui ens ha visitat un "conte-contes". Hem anat a l'escola "dels nens grans", tal com diuen ells, i a la sala hem tingut el gran plaer de viure l'experiència d'escoltar un conte explicat per un noi. Aquest xicot, tot s'ha de dir, ho ha fet genial, ha estat enviat per l'editorial Santillana, que són els llibres que fem servir a Infantil.
Ens ha agradat molt. El conte es titula "El Marquès de Carabàs" i per si no el coneixeu ara us pujo aquesta versió....que a mi personalment em porta molt bons records, ja que és uns dels contes que em transporta a la meva infantesa. De fet.... és el de la meva infantesa que el vaig poder passar a mp3. Vinga no m'enrotllo més, jejeje... ja veureu!!






LA CLASSE DE MIREN (CASTELLÓ)

martes, 24 de mayo de 2011

 Hola a tots: a arrel del concurs de blogs ens estem cartejant amb una escola de Castelló. Ja portem unes quantes comunicacions. I ara la classe de Miren ens ha escrit manualment. La seva mestra ha volgut fer una foto a la carteta dels seus alumnes per enviar-nos-la i aquí la teniu. Espero que veieu la importància que té tot això per als nostres alumnes. Crec que així trenquem una miqueta l'egocentrisme natural, per a poder observar que hi ha més nens i nenes en altres escoles en diferents indrets.




ENS ESCRIU GENT DE TOT ARREU!!!

viernes, 20 de mayo de 2011

Una de les coses que més m'ha sorprès del fet d'haver guanyat aquest magnífic premi ha estat la bona rebuda dels altres bloggers. És important destacar precisament el que volem els mestres que estem implicats directament amb l'ensenyament basat en l'educació 2.0.
És a dir, que estem interessats en la promoció i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació en l' educació (TIC).

Per això, he intentat contestar, en la mesura que he pogut, i com a cortesia, a totes les persones que m'han felicitat i recolzat per haver guanyat aquest Primer Premi Espiral Edublogs 2011. I així,  ha estat com he descobert que mestres d'altres escoles han fet referència al meu blog com ara aquests que us poso l'enllaç, explicant la notícia del concurs: Mi cole al díaViajeros del Tiempo.
I aprofitant la vinentesa que altres escoles ens han escrit, he volgut que els meus alumnes participessin activament retornant un comentari a uns altres nens d'una escola de Castelló La classe de Miren, d'aquesta manera els nanos poden veure i "viure" com ens podem comunicar realment a través de la xarxa; sense que s'adonin alguns ja estan començant a llegir amb la lletra d'imprempta i a més està la motivació per utilitzar l'escriptura com a eina de comunicació.
Obriu els enllaços i podreu veure això que us explico...
espero que us agradi!!

PREMI ESPIRAL EDUBLOGS: BLOG FINALISTA

sábado, 14 de mayo de 2011

Els meus pares m'han escrit en el concurs, estic molt contenta que ho hagin fet. Perdoneu les faltes d'ortografia, però aquí el que compta és que s'han esforçat moltíssim en utilitzar internet (ja que són grans). Els felicito des d'aquí amb una una forta abraçada i els convido a que segueixin així. Molt bé papi i mami!!!!
neus (mama) says:
gracias per se´com ets el bloc es presios es nota el teu amor per els infans i el traball que fas. Estem mol joiosos.
petons
 Mireia says:
May 14, 2011 at 10:59 amMami moltes gràcies per escriure. Sé que és un gran esforç per a vosaltres utilitzar internet però d’això va precisament aquesta iniciativa d’Edublogs, és a dir, de fer que les noves tecnologies siguin quotidianes en el món educatiu.
Moltes gràcies i a veure si demà tinc la gran sort de que m’escullin dintre de la meva categoria.
Sé que ets una de les meves fans, jejeje!!!
Molts besitos, mua, mua!!

josep says:May 14, 2011 at 10:40 amMireia ma agradad mol lo que tu has fet y las horas que es pasat
mol ma agradaria que surtisis guanyadora,el teu pare que te estima mol,
patons 

Mireia says:

Hola papi! Moltes gràcies per escriure… queden poques hores per a saber el resultat del jurat i estem tots els participants molts nerviosos i emocionats. Demà serà el dia que ens ho diran. És maco aquest concurs perquè apropa gent de tot arreu, però que pretenem el mateix: aplicar les noves tecnologies en l’educació dels nostres infants. Jo vaig aterrar en aquest concurs per casualitat i en el últim moment, però el destí i m’ha fet quedar finalista i el més important de tot donar-me empenta per a seguir amb la meva tasca.
Gràcies altre cop per deixar els vostres comentaris que m’han arribat al meu cor!
Besitos, mua, mua!!

ANIVERSARI DEL JORDI

Aquí tenim al Jordi el dia del seu cumple...Moltes felicitats guapo!!


SISTEMA SOLAR EN 3D

martes, 10 de mayo de 2011

El pare de l'Èric ens aporta un enllaç molt maco per a poder observar el Sistema Solar  en 3 dimensions. És molt maco, a mi m'ha encantat. Espero que a vosaltres també.
Dóno les gràcies al Carlos!!

CONSELLS PER A PREPARAR LA MOTXILLA



Us poso uns quants consells que crec us anirà molt bé a l'hora de preparar la motxilla:

  • Preparar conjuntament la motxilla amb els vostres fills  per tal que, a part de la il·lusió que fa, sàpiguen on van col·locades les seves cosetes. 
  • MARCAR TOT AMB EL NOM, per tal de facilitar la nostra tasca i la dels propis nanos, i que així no es perdi res.
  • Fer servir una motxilla d'anar d'excursió. No pas maleta o trolley. També ha d'anar marcada.
  • Les coses s'han de col·locar per l'ordre que es fan servir, per tant:
      • a sota de tot: un calçat de recanvi per si es mullen
      • a continuació: un paquetet que posi "dimarts" amb: xandall, samarreta, i una muda complerta.
      • a continuació: un paquetet que posi "nit" amb: pijama, coixinera. Si el nen/a necessita bolquer o un nino petit per a dormir també s'ha de posar aquí, i si no cal doncs res.
      • al damunt de tot: el necesser amb: pinta o raspall, raspall de les dents i pasta, crema solar, i també una tovallola petita. No cal que sigui de dutxa.
      • una samarreta blanca nova de màniga curta (amb el nom marcat)
      • en una de les butxaques exteriors heu de posar la llanterna, la gorra, i mocadors de paper.
      • si el teu fill/a és dels que se li escapa el pipí o la caca, de tant en tant, i creus convenient posar-li una muda de més doncs fes-ho.
      • A sobre de tot i amb la seva fundeta correponent has de posar el sac, amb el nom tant a la funda com en el sac.

Res més, crec que no m'he deixat res, de totes maneres com que per a molts és la primera vegada que deixeu anar de convivències al vostre fill, us recomano que mireu el dibuixet "casero" que he fet de la nostra motxilla. (Es pot ampliar)

Els nanos estan molt emocionats, a més el fet d'anar a un entorn de costa és molt atractiu ja que, normalment anem d'excursió a zones de muntanya.

Expliqueu tot el que us preguntin, ja que, per a ells és una situació desconeguda i per tant, els fa respecte. Tranquil·litzeu-los i que us vegin contents i feu-los saber lo grans que s'han fet ja que fins i tot, poden anar a dormir fora de casa.
Bé aquesta és la meva petita aportació per a ajudar-vos. Molts petonets i si teniu algun dubte pregunteu tant a la Magda com a mi....
Espero de tot cor que ens ho passem molt bé i poguem compartir un moment únic de la seva infància.....

PROPORCIÓ ENTRE ELS PLANETES DEL SISTEMA SOLAR

domingo, 8 de mayo de 2011

A la classe hem estat veient aquest vídeo, molt atractiu, i ara hem entès les proporcions de la Terra respecte al Sol i als altres planetes del Sistema Solar. Aquí ho teniu per a què també el pogueu veure des de casa.


MEDITACIÓ DE THAIS (MASSENET)

PREMI ESPIRAL EDUBLOGS 2011

miércoles, 4 de mayo de 2011

Famílies estic molt contenta perquè em van seleccionar fa poc per a un concurs educatiu de blogs. El meu el vaig presentar com a blog de professors d'infantil... i avui us faig saber en primícia que he quedat entre els finalistes. Heu de saber que és un concurs fet entre Espanya i els països de parla hispana, o sigui que són moltíssims els presentats.
Res més ...us deixo un enllaç i , qui vulgui,que  em deixi un comentari en el meu blog però dins de la web del concurs. També podeu mirar de què va tot això...
Moltíssimes gràcies a tots pel vostre recolzament i per fer-me tenir ganes cada dia de continuar amb aquesta tasca, que al capdevall és totalment desinteressada. Molts "besitos" a tots.

DEIXA'M AQUÍ EL TEU COMENTARI SI T'AGRADA "MÓN INFANTIL"

ESCRIPTURA AMB EL MINI-LLIBRE

lunes, 2 de mayo de 2011



Una bona eina per aprendre a escriure paraules és aquest mini-llibre. Els agrada molt utilitzar-lo. Mireu que bé que ho fan!!

ENS VISITA EN MAX


Divendres va venir a veure'ns en Max, el germà petit del Dídac. Ens van explicar un conte d'una nena que la seva mami havia de tenir un germanet. I també van portar moltes fotos del bebè, el xumet, el biberó, el melic. Al final com que tots estavem tan macos escoltant atentament, l'Olga ens va regalar uns ous de xocolata. Moltes gràcies!! Esteu molt macos a les fotos!!
Related Posts  for WordPress, Blogger...