LA MALETA DEL TEU FILL/A

jueves, 15 de abril de 2010

   El teu fill és en aquests moments com un petit viatger que inicia el seu viatge des del no-res: neix amb una maleta buida que tracta d'omplir dia a dia amb tota mena d'informació, experiències i sentiments. Aquest equipatge, aquest bagatge invisible és el que determinarà, en gran mesura, la qualitat integral de la seva personalitat.

   Aquest viatge ja ha començat. I la maleta ja s'està omplint, el vulgueu vosaltres o no. Tu pots ajudar a omplir aquesta maleta amb el millor material possible. Pots omplir-la de curiositat, d'autoestima, de lògica matemàtica, de capacitat inductiva ... d'estructures neurològiques de qualitat que li permetin desenvolupar-se en totes les àrees del seu potencial creixement segons el seu propi ritme d'aprenentatge.

1 comentario:

  1. Jo des de que les meves filles eren petites, vaig passar tot el temps posible amb elles, jugant, xerrant,lleguint contes i ara despres dels anys hi han els fruits. Hi ha confiança i seguim compartin moltes coses i estones. Estic contenta de tot el treball que hem fet juntes, de la ajuda i mil petites coses que han omplit les nostres vides de coses bones.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...